Laden Evenementen

Amersfoort – Lezing “Digitale nazorg”.

12 december, 20:00 - 22:00 CET

Evenement Navigatie

Spreker: Sander van der Meer.

Sander van der Meer heeft decennialang gewerkt binnen de opsporing als forensisch digitaal specialist. Daarnaast is hij gastdocent op uitvaartopleidingsinstituten en geregeld te horen en te zien op radio en TV. Met het bedrijf Digitale Nazorg ondersteunt hij primair nabestaanden die graag toegang willen hebben tot dierbare gegevens die zijn opgeslagen op apparatuur en in de cloud van de overledene.
Maar hoe krijg je als nabestaande toegang tot contacten, foto’s of documenten, noodzakelijk voor de administratie, voor de verwerking of als mooie herinnering als dit is beveiligd met een wachtwoord of toestelcode? Kan en mag je de vinger van een overledene gebruiken om een telefoon te ontgrendelen? Moet je nu wel of niet de social media en online diensten opzeggen van jouw dierbare en hoe voorkom je identiteitsfraude? En wat kan of moet je zelf nu al regelen voor als je er straks niet meer bent?
Tijdens deze presentatie deelt Sander zijn ervaringen, geeft inzichten in wet- en regelgeving en laat zien wat de huidige mogelijkheden en valkuilen zijn in deze digitale tijd. Een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen en recente voorbeelden en praktische tips je nu al aan het denken zetten.

Aanvullende informatie is verkrijgbaar bij Marcel van de Krol via 033-494 5110 of marcelvandekrol@hetnet.nl

De zaal is vanaf 19.30 uur open.

Terug naar agendaoverzicht

Gegevens

Datum:
12 december
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Kerkelijk Centrum “De Brug” Amersfoort
Schuilenburgerweg 2
Amersfoort, 3816 TB Nederland
+ Google Maps