Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Delfgauw – Lezing: Digitale nazorg: heeft u die al geregeld?

13 februari, 20:00 CET

Evenement Navigatie

Donderdag 13 februari 2020 om 20.00 uur voordracht door de heer Sander van der Meer uit Haarlem met als titel “Digitale nazorg: heeft u die al geregeld?”

Vandaag de dag maakt iedereen gebruik van digitale hulpmiddelen en dito opslag van informatie, waarbij een scala aan wachtwoorden onthouden moet worden.
In deze lezing wordt aangegeven wat er eigenlijk allemaal on- en offline achterblijft als iemand komt te overlijden en wat is daarvoor eigenlijk wettelijk geregeld?
Sander van der Meer, eigenaar van het bedrijf “Digitale Nazorg” en bekend van TV, online en diverse kranten en vakbladen laat zien hoe je als nabestaande om moet gaan met onbekende gebruikersnamen en wachtwoorden van jouw dierbare, noodzakelijk voor die mooie herinneringen. Moet je echt alles vooraf regelen en zijn er dan ook nadelen? En hoe voorkom je identiteitsfraude van overledenen?
Er komen deze avond herkenbare praktijkvoorbeelden in beeld en geluid aan bod, handige tips voor nabestaanden en mogelijkheden om (nu al) zelf dierbare data veilig te stellen en mogelijkheden van de grootste opzegdienst: i-Finish (https://i-finish.nl/i-finish/) Zie ook ( https://i-finish.nl/author/sander/ )
Tijdens deze presentatie deelt Sander zijn ervaringen, geeft inzichten in wet- en regelgeving en laat zien wat de huidige mogelijkheden en valkuilen zijn in deze digitale tijd.
Een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen en recente voorbeelden en praktische tips je nu al aan het denken zetten.
NB: Inmiddels heeft Sander van der Meer op 20 november j.l. dit onderwerp ook tijdens een ronde tafelgesprek in de Tweede Kamer mogen toelichten.

De  afdelingsavonden worden gehouden in de grote zaal van het Kerkelijk Centrum Delfgauw.Het adres is: Kerkelijk Centrum Delfgauw, Zuideindseweg 7, 2645  BD Delfgauw. De aanvang is om 20.00 uur. 

In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. Achter de kerk bevindt zich ook nog een relatief groot parkeerterrein.
Zowel vanuit Delft, het Westland als Zoetermeer is de locatie goed te bereiken. 
Per openbaar vervoer is het Centrum prima bereikbaar met EBS bus 455, vertrek van station Delft om 19.17 uur, aankomst 19.34 uur en van station Zoetermeer om 19.14 uur, aankomst 19.28 uur.
De halte in Delfgauw heet: “Delfgauwseplein” en is slechts enkele minuten lopen van het Kerkelijk Centrum.
Vertrek van Delfgauw richting Delft: 22.29 uur, richting Zoetermeer: 22.33 uur.  (Kijk voor de dienstregeling op: https://www.ebs-ov.nl/haaglanden/ )

Gegevens

Datum:
13 februari
Tijd:
20:00

Organisator

NGV afdeling Delfland
Telefoon:
070-368 33 02
E-mail:
webmaster@delfland.ngv.nl

Locatie

Kerkelijk Centrum Delfgauw
Zuideindseweg 7
Delfgauw, 2645 BD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
015-256 4123