Laden Evenementen

Delfgauw- Lezing: Ordenen van een familiearchief

12 maart, 20:00 CET

Evenement Navigatie

• Donderdag 12 maart 2020 om 20.00 uur is het onderwerp “Ordenen van een familiearchief” door mevrouw Carla van Beers uit Den Haag.

De lezing is bedoeld voor degenen die orde willen scheppen in de berg familiepapieren die tijdens hun onderzoek ontstaan is. Je wilt er voor zorgen dat je opgeborgen documenten ook weer terug kunt vinden. Zo kan je de informatie doorgeven aan volgende generaties.
Het familiearchief is een onderdeel van de identiteit van je familie. Je geeft erfgoed een plaats door niet alleen naar het verleden te kijken, maar vooral ook naar de toekomst… Kortom, je wilt verhalen delen en informatie toegankelijk maken voor familieleden, onderzoekers en belangstellenden. Ben jij de eigenaar van een berg familiepapieren? Wordt alles her en der bewaard, kan je het niet snel terug vinden, is er geen overzicht van de inhoud en weten anderen niet waar het om gaat?
De lezing van Carla van Beers helpt je op weg bij het ordenen van deze berg.
Zie ook: http://familiearchieven.nl/huisdetective.html

 

De  afdelingsavonden worden gehouden in de grote zaal van het Kerkelijk Centrum Delfgauw. Het adres is: Kerkelijk Centrum Delfgauw, Zuideindseweg 7, 2645  BD Delfgauw. de aanvang is om 20.00 uur. 

In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. Achter de kerk bevindt zich ook nog een relatief groot parkeerterrein. Zowel vanuit Delft, het Westland als Zoetermeer is de locatie goed te bereiken. 
Per openbaar vervoer is het Centrum prima bereikbaar met EBS bus 455, vertrek van station Delft om 19.17 uur, aankomst 19.34 uur en van station Zoetermeer om 19.14 uur, aankomst 19.28 uur.
De halte in Delfgauw heet: “Delfgauwseplein” en is slechts enkele minuten lopen van het Kerkelijk Centrum.
Vertrek van Delfgauw richting Delft: 22.29 uur, richting Zoetermeer: 22.33 uur.  (Kijk voor de dienstregeling op: https://www.ebs-ov.nl/haaglanden/ )

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
20:00

Organisator

NGV afdeling Delfland
Telefoon:
070-368 33 02
E-mail:
webmaster@delfland.ngv.nl

Locatie

Kerkelijk Centrum Delfgauw
Zuideindseweg 7
Delfgauw, 2645 BD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
015-256 4123