Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Delfgauw – Uitleg van de NGV website “Ontdekjouwverhaal.nl”

14 februari, 20:00

Evenement Navigatie

De heer Ad Bakker uit Hilversum, hoofd IT van de NGV,  geeft uitleg over de NGV website “Ontdekjouwverhaal.nl”.  Hij schrijft in zijn toelichting:

Deel 1: We starten met een korte uitleg hoe de website tot stand is gekomen en wat de verschillen zijn met de oude website “ngv.nl”. Ook ga ik in op de problemen die er nu zijn omdat bijvoorbeeld de navigatie op de nieuwe site niet wordt begrepen . Aan de hand van voorbeelden zal ik laten zien hoe en waar je de belangrijkste informatie kunt vinden en hoe je kunt zoeken vanaf de website. Afsluitend van dit deel 1 van mijn verhaal is er mogelijkheid voor vragen.

Deel 2: In deel twee zal ik een tipje van de sluier oplichten over hetgeen vanaf januari 2019 beschikbaar gaat komen voor de leden. Bijvoorbeeld de ‘stamboomcontainers’, ‘leden helpen leden’, etc. Ook de gewijzigde methodiek voor scannen en indexeren waardoor er sneller nieuwe scans beschikbaar komen op de website. Dit deel van mijn verhaal sluiten we af met een vragen rondje en de mogelijkheid voor de aanwezigen om mij te vertellen wat men mist op de website, zodat we dat mee kunnen nemen bij de aanpassingen op ontdekjouwverhaal.nl

*Deze afdelingsavond geeft dus veel mogelijkheden om te ontdekken wat er met de website mogelijk is, wat je daar als lid kunt vinden en hoe je dat moet doen.

*Daarnaast een optimale kans om te vertellen wat je van website vindt, wat zoekproblemen geeft, wat je mist en welke wensen je t.a.v. de website hebt.

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
20:00

Organisator

NGV afdeling Delfland
Telefoon:
070-368 33 02
E-mail:
webmaster@delfland.ngv.nl

Locatie

Kerkelijk Centrum Delfgauw
Zuideindseweg 7
Delfgauw, 2645 BD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
015-256 4123