Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Krimpen a/d IJssel – Lezing Bob Coret

16 februari, 13:30 - 16:30

Evenement Navigatie

Bob Coret
Foto © Coret Genealogie

Op zaterdagmiddag 16 februari 2019 krijgen we bezoek van niemand minder dan BOB CORET, oprichter van Coret Genealogie. Bob gaat ons alles vertellen over zijn werkzaamheden binnen de genealogie en over zijn websites als; Genealogie Online, het Stamboom Forum, Genealogie Familie Archivaris, de Genealogie Gazet, de Stamboom Gids en de Genealogie Werkbalk www.genealogiewerkbalk.nl.

De focus zal deze middag vooral liggen op zijn meest recente project namelijk dat van zijn website Open Archieven. Via deze website kunt u zoeken naar personen die vervolgens, deels, direct gekoppeld zijn aan aktes en/of registers. Hoe de site precies werkt en wat je er allemaal kunt vinden legt Bob ons allemaal haarfijn uit. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen aan Bob.

Deze bijeenkomst vindt wederom plaats in het BuurtKamer “de Sperwer”, Landerijen 3 te Krimpen aan de IJssel. Meer informatie over de bereikbaarheid van “de Sperwer” vindt u hier

Zoals u van ons gewend bent is ook deze bijeenkomst geheel gratis toegankelijk voor leden en niet-leden. Neem dus gerust gasten mee. De inloop is vanaf 13:00u zodat u vóór aanvang alvast een lekker kopje koffie of thee kunt nuttigen.

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
13:30 - 16:30

Locatie

BuurtKamer de Sperwer
Landerijen 3
Krimpen aan den IJssel, 2926 TA
+ Google Maps