Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Krimpen a/d IJssel – Lezing GensDataPro

13 oktober 2018, 13:30 - 16:30

Evenement Navigatie

Op zaterdagmiddag 13 oktober a.s. komt ons verenigingslid Wim Scholl ons bijpraten over het gebruik van het computerprogramma GensDataPro.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen? Heeft u vragen over het gebruik van dit programma? Kunt u zelf een boek laten drukken met de gegevens opgeslagen in GDP? Kan ik GDP gebruiken om mijn gegevens via internet te publiceren? Wilt u andere leden helpen, met uw opgedane kennis? Wilt u de heer Scholl zelf vragen voorleggen?
Kom dan luisteren naar de uitleg en tips van Wim Scholl. Ook voor hen die nog nooit dit programma gebruikt hebben of een ander programma gebruiken kunnen weer veel informatie krijgen.
Het bestuur hoopt u weer te mogen ontmoeten op deze interessante middag. Tot ziens!

Deze lezing is geheel gratis toegankelijk voor leden en niet-leden. Neem dus gerust een gast mee. De middag zal weer gehouden worden in ontmoetingscentrum ‘De Vijverhoek’, Lage Vijver 2 te Krimpen a/d IJssel. De inloop is vanaf 13:00u.

Deze locatie is zeer goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. Voor wie met de auto komt is er meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid op de 2 grote parkeerplaatsen rondom het gebouw. Het openbaar vervoer stopt voor de deur. Kijk hier voor meer informatie omtrent de bereikbaarheid van ‘De Vijverhoek’.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2018
Tijd:
13:30 - 16:30

Locatie

Ontmoetingscentrum De Vijverhoek
Lage Vijver 2
Krimpen aan den IJssel, 2923 AH
+ Google Maps