Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Krimpen – Lezing: ‘Ons Voorgeslacht’

19 oktober 2019, 13:00 CEST

Evenement Navigatie

Zaterdag 19 oktober 2019 om 13:30u

is de eerstvolgende bijeenkomst met lezing van onze afdeling. De afgelopen tijd hebben wij u verteld van een hernieuwde samenwerking met de Hollandse Vereniging voor Genealogie ‘Ons Voorgeslacht’. Sommige van onze leden zijn al naar een bijzondere bijeenkomst geweest van ‘Ons Voorgeslacht’ in Hekelingen. Behalve het luisteren naar de lezingen was men er getuige van dat één hunner leden Lid werd in de Orde van Oranje Nassau. Wat voor club is “Ons Voorgeslacht”, waarom werken wij weer samen en wat kunnen wij voor elkaar en onze gezamenlijke leden betekenen. Hoe benaderen zij genealogisch onderzoek, over welke bronnen hebben zij de beschikking. Willeke Molema van “Ons Voorgeslacht” komt ons alles hierover vertellen tijdens haar lezing. De ideale gelegenheid dus om uitgebreider kennis te maken met deze vereniging.

Zowel leden als niet-leden van beide verenigingen zijn van harte welkom tijdens deze bijeenkomst. Neem dus gerust vrienden mee, de entree is geheel gratis. De inloop is vanaf 13:00u zodat u eerst kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee. U komt toch ook?

BuurtKamer ‘De Vijverhoek’ is zeer goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. Stadsbussen van de RET lijn 97 (kortste route) en 98 stoppen zo goed als voor de deur bij halte Vijverlaan. Voor wie met de auto komt is er meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid op de 2 grote parkeerplaatsen rondom het gebouw.

Route via Google Maps: https://goo.gl/maps/NQ2GHkp253H8nyyGA

Gegevens

Datum:
19 oktober 2019
Tijd:
13:00

Locatie

buurtkamer de Vijverhoek
Lage Vijver 2
Krimpen a/d IJssel, 2923 AH Nederland
+ Google Maps