Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Krimpen a/d IJssel – Genealogisch café + laptopmiddag

17 februari 2018, 13:30 - 16:30

Hulp voor GensDataPro aanwezig

Helaas kan de oorspronkelijk voor deze middag geplande lezing over GensDataPro niet doorgaan. Onze spreker Wim Scholl heeft i.v.m. persoonlijke omstandigheden jammer genoeg af moeten zeggen. Gelukkig is ons lid Lenie Esquer Rubio ook gespecialiseerd in GDP en bereid om vragen hierover te beantwoorden. Zij neemt haar laptop en materiaal mee. Wij zijn Lenie erg dankbaar dat zij speciaal hiervoor naar de bijeenkomst komt.

Iedereen die komt kan zijn/haar laptop meenemen. Zo kunnen Lenie en de andere aanwezigen helpen met vastlopers. Het is natuurlijk ook leuk om stambomen met elkaar te vergelijken en te bekijken of er overeenkomsten zijn. 

Wie iets over zijn/haar onderzoek wil vertellen kan zich bij binnenkomst melden bij Connie of één van de andere bestuursleden voor een zgn. 10 minuten praatje.

De bijeenkomst is geheel gratis toegankelijk voor leden en niet-leden en zal gehouden worden in ontmoetingscentrum ‘De Vijverhoek’. De inloop is vanaf 13:00u. 

Ontmoetingscentrum ‘De Vijverhoek’ is zeer goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. Voor wie met de auto komt is er meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid op de 2 grote parkeerplaatsen. Het openbaar vervoer stopt voor de deur. Kijk voor meer informatie omtrent bereikbaarheid op https://ontdekjouwverhaal.nl/onze-afdelingen/rotterdam-eo/locatie-van-de-bijeenkomsten/

We hopen velen van jullie weer te mogen begroeten op deze informatieve en gezellige middag.

Gegevens

Datum:
17 februari 2018
Tijd:
13:30 - 16:30
Website:
https://www.facebook.com/events/1595995517154074/

Locatie

Ontmoetingscentrum De Vijverhoek
Lage Vijver 2
Krimpen aan den IJssel, 2923 AH
+ Google Maps