Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Krimpen a/d IJssel – Nieuwe leden + mini-workshop Paleografie

15 september 2018, 13:30 - 16:30

Evenement Navigatie

De zomerstop is afgelopen en de eerste afdelingsmiddag van het nieuwe seizoen gaat van start. Om 13.30 uur beginnen we met o.a. een welkomstwoord waarbij we graag onze nieuw aangemelde leden van het afgelopen jaar in het zonnetje zetten. Zij krijgen hiervoor persoonlijk een uitnodiging en worden in de gelegenheid gesteld zichzelf voor te stellen. Ook mogen zij kort iets over hun familie-onderzoek vertellen. Wilt ú ook graag iets over uw eigen onderzoek vertellen, dat kan! Meld u zich dan even bij Conny zodat zij u in kan plannen voor deze of een andere middag.

Na de voorstelronde zal ons nieuwe bestuurslid, Leonard van Kessel, ons verrassen met een mini-workshop paleografie! Komt u tijdens uw onderzoek veel oude akten tegen dan is deze workshop alvast een mooi begin om te leren hoe deze te ontcijferen. Een kans die u zich natuurlijk niet mag laten ontgaan!

De bijeenkomst én de mini-workshop zijn geheel gratis toegankelijk voor leden en niet-leden. Neem dus gerust een gast mee. De middag zal weer gehouden worden in ontmoetingscentrum ‘De Vijverhoek’, Lage Vijver 2, 2923AH Krimpen a/d IJssel. De inloop is vanaf 13:00u.

‘De Vijverhoek’ is zeer goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. Voor wie met de auto komt is er meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid op de 2 grote parkeerplaatsen rondom het gebouw. Het openbaar vervoer stopt voor de deur. Kijk hier voor meer informatie omtrent bereikbaarheid van ‘De Vijverhoek’.

Gegevens

Datum:
15 september 2018
Tijd:
13:30 - 16:30

Locatie

Ontmoetingscentrum De Vijverhoek
Lage Vijver 2
Krimpen aan den IJssel, 2923 AH
+ Google Maps