Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Krimpen a/d IJssel – Nieuwjaarsbijeenkomst NGV afdeling Rotterdam en omstreken

januari 13, 13:30 - 16:30

Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst

Wij nodigen jullie hierbij uit om onze Nieuwjaarsbijeenkomst bij te wonen op zaterdag 13 januari 2018.  De toegang is gratis en zowel leden als niet-leden van de NGV zijn van harte welkom. De inloop is vanaf 13:00u.

Omdat onze laatste locatie een andere bestemming heeft gekregen vindt de bijeenkomst dit keer plaats in:
‘Ontmoetingscentrum De Vijverhoek’
Lage Vijver 2
2923 AH Krimpen a/d IJssel

Wordt deze locatie een tijdelijk onderkomen of ons nieuwe ‘thuis’? Dat ligt aan jullie! Kom daarom een kijkje nemen en laat ons weten wat jullie van ‘De Vijverhoek’ vinden.

‘De Vijverhoek’ vanaf de weg gezien

Onder het genot van een kopje koffie of thee, die voor deze keer geheel gratis geschonken wordt, is er de gelegenheid om gezellig bij te praten en ‘De Vijverhoek’ met haar faciliteiten te bekijken. Onze eigen Conny Biesheuvel-v.d. Eijnden geeft ons vervolgens, op haar eigen humoristische wijze, een vooruitblik op wat jullie in het 1e kwartaal van 2018 van ons kunnen verwachten. Welke lezingen worden er gehouden, waar gaan deze over en wie zijn de sprekers, het komt allemaal aan bod.  Verder hebben wij voor deze middag een paar leuke activiteiten gepland maar welke blijft nog even een verrassing. 

‘De Vijverhoek’ is zeer goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. Kijk hier voor meer informatie omtrent bereikbaarheid. Voor wie met de auto komt is er meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid op de 2 grote parkeerplaatsen. Het openbaar vervoer stopt voor de deur.

Jij komt toch ook?

Gegevens

Datum:
januari 13
Tijd:
13:30 - 16:30