Afrikaanse voorouders

African Ancestry, inc.

Voor genealogen die hun Afrikaanse wortels onderzoeken kunnen overwegen of zij gebruik willen maken van een op Afrikaanse DNA-gerichte laboratoria. Een is African Ancestry.

Dit bedrijf Silverland, werd opgericht in 2003 door Dr. Rick Kittles en Gina Paige, pionierde als eerste bij het bepalen van de genealogie van gekleurde mensen over de hele wereld. Andere genealogiebedrijven zijn uiteraard ook in staat wortels te traceren, maar zij kunnen specifieker zijn omdat zij een grotere database met Afrikaanse afkomst hebben. Deze site heeft een grote database van Afrikaanse regio’s omdat ze specifiek actief zijn om zwarte mensen te helpen begrijpen waar ze vandaan komen en wie ze zijn. Dat is de enige focus. We doen er niet aan om u gezondheidskenmerken of genetische eigenschappen te geven zo stelt men.
Op basis van welke test is gekocht, analyseert AfricanAncestry.com ofwel mitochondriaal DNA (mtDNA) geërfd van de moeder van een persoon, het Y-chromosoom dat mannen erven van hun vader of autosomaal DNA van beide ouders.

Door de analyse geven markers of mutaties aan waar afkomst is gevonden. Als genen aangeven dat iemand uit Afrika komt, dan vergelijkt het bedrijf de genen met mensen uit wat het bedrijf beschrijft als ‘s werelds grootste database van Afrikaanse afkomst. AfricanAncestry.com is dan in staat om het huidige Afrikaanse land en de etnische groep te specificeren waarmee de persoon moederlijke en vaderlijke afkomst deelt.

https://theundefeated.com/features/african-ancestry-inc-telling-black-folks-where-theyre-from/&prev=search

Jw.koten@hccnet.nl