29 bekende internationale genealogische blogspots

1. Ancestry Blog – helpt u uw familiegeschiedenis te ontdekken
Genealogie Blog – helpt u uw familiegeschiedenis te ontdekken. Over Blog Ancestry is de wereldleider in familiegeschiedenis en consumentengenomica, en gebruikt de informatie die wordt gevonden in stambomen, historische gegevens, genetica en gezondheidsgeschiedenis om mensen een nieuw niveau van begrip over hun leven te helpen verwerven.
Frequentie ongeveer 2 berichten per maand.
Website blogs.ancestry.com/ancestry

2. FamilySearch-blog
FamilySearch-blog Salt Lake City, Utah Over Blog Ontdek je familiegeschiedenis. Verken ‘s werelds grootste verzameling gratis stambomen, genealogische records en bronnen. Ontdek inzichten in onze toekomst en ons verleden. FamilySearch International is de grootste genealogische organisatie ter wereld. Miljoenen mensen gebruiken FamilySearch-records, bronnen en services om meer te weten te komen over hun familiegeschiedenis.
Frequentie ongeveer 2 berichten per week.
Website familysearch.org/blog/en

3. MyHeritage
MyHeritage Over Blog MyHeritage is de toonaangevende wereldwijde bestemming voor het ontdekken, behouden en delen van familiegeschiedenis. Onze platform- en DNA-kits maken het gemakkelijk voor iedereen, overal om een ​​zinvolle reis naar hun verleden te maken en hun familieverhalen te koesteren voor toekomstige generaties.
Frequentie ongeveer 3 berichten per maand.
Website blog.myheritage.com

4. Familyhistory dagelijks | genealogisch onderzoek, nieuws en verhalen
Family History Daily | genealogisch onderzoek, nieuws en verhalen Over Blog Family History Daily is een website waar familiegeschiedenis schrijvers uit verschillende achtergronden samenkomen om verhalen, hulp en inspiratie te brengen.
Frequentie ongeveer 3 berichten per maand.
Website familyhistorydaily.com

5. Findmypast | Genealogie, Ancestry, Geschiedenis blog
Findmypast | Genealogie, Ancestry, Geschiedenis blog Londen, VK Over Blog Findmypast.co.uk is een familiegeschiedeniswebsite, met een immer groeiende verzameling records die je kan helpen om voorouders en verloren familieleden te vinden. Het is een inclusief gezin, dus we hopen dat zowel ervaren historici als degenen die net begonnen zijn hun boom te bouwen, zullen genieten van het deelnemen aan onze vele gesprekken.
Frequentie ongeveer 1 bericht per maand.
Ook in Britse Genealogie Blogs
Website blog.findmypast.com

6. De Geni-blog | Stamboom en familiegeschiedenis | Genealogie Blog
The Geni Blog | Stamboom en familiegeschiedenis | Genealogie Blog Los Angeles, CA Over Blog Geni lost de puzzel van genealogie op door de wereld uit te nodigen om de definitieve online stamboom te bouwen. Gebruikers voegen hun familieleden toe en nodigen ze uit om lid te worden van hun stamboom, die Geni vergelijkt met andere bomen. Overeenkomende bomen kunnen worden samengevoegd in Geni’s World Family Tree, die momenteel meer dan 100 miljoen levende gebruikers en hun voorouders bevat.
Frequentie ongeveer 3 berichten per week.
Website geni.com/blog

7. GeneaNet, de website voor genealogen
GeneaNet, de website voor genealogen Frankrijk Over Blog Geneanet werd in 1996 gelanceerd door genealogieliefhebbers om onderzoekers in familiegeschiedenis hun gegevens te laten delen en het was meteen een succes. Geneanet biedt elk soort genealogisch record gepubliceerd door onderzoekers, genealogische genootschappen, commerciële bedrijven, enz. Bouw uw online stamboom, deel uw familiegeschiedenis en leer meer over uw voorouders.
Frequentie ongeveer 5 berichten per week.
Website geneanet.org/blog

8. Genealogists.com | Genealogie Blog
Genealogists.com | Genealogie Blog Salt Lake City over Blog ‘s Werelds grootste onderzoeksbureau voor familiegeschiedenis met 1.000 professionele genealogen, historici, DNA-experts en universiteitsprofessoren. Missie om mensen te helpen beter te begrijpen wie zij zijn door hen te verbinden met hun voorouders. Onvindbare records vinden en onoplosbare onderzoeksdoelstellingen oplossen.
Frequentie ongeveer 3 berichten per week.
Website genealogists.com/genealogy-blog

9. Reddit – Genealogie
Reddit – Genealogie San Francisco, CA Over Blog Subreddit voor geneutraliseerd nieuws / artikelen en discussie.
Frequentie ongeveer 168 berichten per week.
Website reddit.com/r/Genealogy

10. De Ancestry Insider
The Ancestry Insider Over Blog De niet-officiële, niet-geautoriseerde weergave van Ancestry.com en FamilySearch.org. De Ancestry Insider rapporteert, verdedigt en constructief kritiek op deze twee websites en verwante onderwerpen. De auteur probeert beide partijen eerlijk en gelijkmatig te ondersteunen.
Frequentie ongeveer 1 bericht per maand.
Website ancestryinsider.org

11. DNAeXplained – Genetic Genealogy
DNAeXplained – Genetic Genealogy Over Blog Roberta Estes is een professionele wetenschapper en ondernemer geweest. Ze schreef gepersonaliseerde DNA-rapporten, publiceerde artikelen in nieuwsbrieven over genetische genealogie.
Frequentie ongeveer 2 berichten per maand.
Ook in Genetics Blogs , DNA-blogs

12. FamilyTree.com | Genealogie, voorouders en stamboomonderzoek
FamilyTree.com | Genealogie, voorouders en stamboomonderzoek Over Blog FamilyTree.com is een online hulpmiddel voor onderzoek naar familiegeschiedenis. Zoek naar uw stamboom genealogische geschiedenis, cultuur en familienamen geschiedenis.
Frequentie ongeveer 3 berichten per week.
Ook in Family Tree Blogs

13. Blog van Kitty Cooper
Blog van Kitty Cooper Over bloggedachten over genealogie, genetica en tuinieren.
Frequentie ongeveer 2 berichten per maand.
Website blog.kittycooper.com
Facebook-fans niet beschikbaar. Twitter-volgers nvt. Bekijk de nieuwste berichten ▸

14. UpFront met NGS
UpFront met NGS Arlington, VA Over Blog De National Genealogical Society (NGS), een non-profitorganisatie die in 1903 is opgericht, is de belangrijkste nationale vereniging voor iedereen, van de beginner tot de meest geavanceerde familiegeschiedenis. De National Genealogical Society is een onmisbare hulpbron voor genealogen en familiehistorici die streven naar uitmuntendheid in onderwijsaanbod, publicaties en materialen, onderzoek en onderzoeksbegeleiding.
Frequentie ongeveer 2 berichten per maand.
Website upfront.ngsgenealogy.org

15. IrishGenealogyNews
IrishGenealogyNews Over Blog Deze blog bevat het laatste Ierse genealogienieuws en wordt gelezen door professionele en amateur genealogen die zijn onafhankelijkheid en brede berichtgeving over nieuws erkennen.
Frequentie ongeveer 4 berichten per week.
Website irishgenealogynews.com
Facebook-fans niet beschikbaar. Twitter-volgers 2.809. Bekijk de nieuwste berichten ▸Inschrijven nieuwsbrief

16. Legacy Tree Genealogist Stamboomonderzoek Blogs
Legacy Tree Genealogist | Stamboomonderzoek Blogs Salt Lake City, Utah Over Blog Legacy Tree Genealogists is een wereldwijde leverancier van professionele genealogische onderzoeksdiensten. Ons team van genealogen kan uw familie ontdekken! Legacy Tree is een toonaangevende leverancier van genealogie- en stamboomonderzoeksdiensten.
Frequentie ongeveer 2 berichten per maand.
Website legacytree.com/blog
Facebook-fans 9.770. Twitter-volgers 142. Bekijk de nieuwste berichten ▸
Inschrijven nieuwsbrief

17. Geneabloggers
Geneabloggers Over Blog GeneaBloggersTRIBE biedt educatieve ondersteuning voor aanbieders van genealogische inhoud op verschillende platforms. Missie om de meer traditionele vormen van genealogisch onderzoek en documentatie te combineren met de nieuwere vormen van communicatie die inclusief bloggen en het gebruik van sociale media.
Frequentie ongeveer 1 bericht per week.
Website geneabloggers.com

18. Genea-Musings
Genea-Musings Chula Vista CA Over Blog Welkom op mijn genealogie-blog. Genea-Musings biedt genealogisch onderzoek tips en technieken, genealogische nieuwsitems en commentaar, genealogische humor, San Diego genealogie samenleving nieuws, familie geschiedenis onderzoek en enkele familiegeschiedenis verhalen van het toetsenbord van Randy Seaver (van Chula Vista CA), die denkt dat Genealogie Onderzoek is echt LEUK!
Frequentie ongeveer 15 berichten per week.
Website geneamusings.com

19. Nederlandse genealogie – Vind je voorouders uit Nederland
Nederlandse genealogie – Vind je voorouders uit Nederland Nederland Over Blog Informatie over het vinden van voorouders in Nederland door professionele Nederlandse genealoog Yvette Hoitink.
Frequentie ongeveer 1 bericht per week.
Website dutchgenealogy.nl/blog

20. national institute for genealogical studies
Het Nationaal Instituut voor Genealogische Studies Over Blog Het National Institute, leiders in online genealogieonderwijs, biedt al sinds 1997 genealogie- en geschiedeniscursussen aan. Helpende genealogen en familiehistorici bouwen een basis voor onderzoeksexcellentie.
Frequentie ongeveer 3 berichten per maand.
Website blog.genealogicalstudies.com

21 GenealogyBlog
GenealogyBlog Over Blog De gratis dagelijkse online genealogie nautamagazine.
Frequentie ongeveer 3 berichten per week.
Website genealogyblog.com
Facebook-fans niet beschikbaar. Twitter-volgers nvt. Bekijk de nieuwste berichten ▸

22. Irish Genealogical Society International Blog
Irish Genealogical Society International Blog South St. Paul, MN Over Blog De Irish Genealogical Society International (IGSI) is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet om mensen te helpen hun Ierse afkomst en afstamming te ontdekken. Om genealogische educatie en hulp te bieden aan zijn leden en anderen en om de gemeenschap in het algemeen te helpen de Ierse geschiedenis, cultuur en erfgoed te ontdekken.
Frequentie ongeveer 4 berichten per maand.
Sinds juli 2011
Ook in Ierland Blogs
Website blog.irishgenealogical.org

23. Het GENES-blog | Britse GENES (genealogische nieuws en evenementen)
De GENES Blog | Britse GENES (genealogische nieuws en evenementen) Ayrshire, Schotland Over Blog Een dagelijkse nieuwsblog over genealogie, familiegeschiedenis en persoonlijk erfgoed. De topverhalen en evenementen met betrekking tot de Britse eilanden en het voorouderlijk onderzoek van de diaspora van de in Ierland geboren Schotse blogger en familiehistoricus Chris Paton.
Frequentie ongeveer 4 berichten per week.
Sinds september 2011
Website britishgenes.blogspot.com

24. Lara’s genealogy
MD Over Blog Genealogie tips & verhalen traceren familie met microfilmverslagen, records in Oekraïense archieven en (soms) online records. Joods genealogieblog
Frequentie ongeveer 4 berichten per maand.
Website larasgenealogy.blogspot.com

25. Louis Kessler’s Behold Blog
Zie de genealogie Louis Kessler’s Behold Blog Winnipeg, Manitoba, Canada Over blog- genealoog, programmeur, auteur van Behold (software voor genealogie), Double Match Triangulator (voor DNA-analyse) en de GenSoftReviews-website.
Frequentie ongeveer 2 berichten per maand.
Website beholdgenealogy.com/blog

26. Tsjechische genealogie voor beginners
Tsjechische genealogie voor beginners Vysocina, Tsjechische Republiek Over Blog Blog voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de Tsjechische genealogie, die voorouders hebben in Bohemen, Moravië en Silezië.
Frequentie ongeveer 1 bericht per maand.
Website czechgenealogy.nase-koreny.cz

27. Genealogie à la carte
Genealogie à la carte Quebec, Canada Over Blog Genealogie à la carte is een dagelijkse blog over genealogisch nieuws, bronnen en problemen voor de genealogiegemeenschap in heel Canada en van tijd tot tijd in de Verenigde Staten en elders in de wereld – allemaal geschreven vanuit een punt in Montréal de vue.
Frequentie ongeveer 8 berichten per week.
Website genealogyalacarte.ca

28. Het Franse genealogische blog
Het Franse genealogische blog Frankrijk Over Blog De Franse Genealogie Blog is geschreven door Anne Morddel, een gecertificeerde genealoog en lid van de Vereniging van professionele genealogen, een geboren Californiër die in Frankrijk woont. Het is een “how-to” -blog, waarbij in elk bericht wordt uitgelegd hoe de vele beschikbare bronnen voor gezinnen kunnen worden gebruikt om hun Franse voorouders te onderzoeken.
Frequentie ongeveer 1 bericht per week.
Website french-genealogy.typepad.com

29. (gaan) De Extra Yad … een helpende hand in de genealogie
(gaan) De Extra Yad … een helpende hand in de genealogie Over Blog De Extra Yad is een spel over Engels en Hebreeuws (“Yad” betekent hand en is ook de naam van de aanwijzer die wordt gebruikt tijdens het lezen van de Torahroll) woorden die de verschillende realiteiten weerspiegelen van mijn betrokkenheid bij de Joodse familiegeschiedenis
Frequentie ongeveer 2 berichten per maand.
Website extrayad.blogspot.com
Facebook-fans niet beschikbaar. Twitter-volgers nvt. Bekijk de nieuwste berichten ▸
Inschrijven nieuwsbrief
Frequentie ongeveer 1 bericht per maand.
Website ancestories1.blogspot.com

 

jw.koten@hccenet.nl