MijnStadMijnDorp (https://www.mijnstadmijndorp.nl/) is geüpdatet!

Bericht van het archief Deventer: Het MijnStadMijnDorp (https://www.mijnstadmijndorp.nl/) is geüpdatet!  Het betreft hier diverse  gegevens van de provincie Overijssel. Vanuit de bezoekers en de beheerders zijn een aantal optimalisaties noodzakelijk gebleken.

We hebben een forum: Via de knop ‘Forum’ bovenaan rechts in de menubalk kom je bij het forum terecht. Dit forum kun je gebruiken voor onderzoeksvragen, vragen over MijnStadMijnDorp of om contact te leggen met andere bezoekers. Voor groepen, zoals de deelnemersgroep van MijnStadMijnDorp, is er een afgesloten gedeelte.

Voeg een kaartje toe: Bij films, foto’s, verhalen, nieuws en evenementen is nu de mogelijkheid om een kaartje (Google Maps) toe te voegen als je de locatiegegevens invult. Maak hier ook zoveel mogelijk gebruik van: in de toekomst gaan we deze functionaliteit uitbreiden door bijvoorbeeld zoekresultaten op de kaart presenteren.

Makkelijker zoeken: De mogelijkheden van de zoekresultaten zijn uitgebreid: je kunt het aantal kiezen (50, 100, 200) en het is makkelijker om items in je bewaarbakje te stoppen. De overzichtelijkheid van de mogelijkheden is ook aangepast.

Plan een evenement: Bij een evenement wordt een extra label getoond wanneer er een einddatum is. Daarnaast is de mogelijkheid toegevoegd om het evenement na afloop automatisch te depubliceren, handig!

Er zijn ook nog een aantal visuele aanpassingen gedaan. De statistiekenrij is opvallender en ook het persoonlijke dashboard is aangepast.

 

reacties naar: jw.koten@hccnet.nl