NGV ‘Informatie Centrum’ in Bunnik officieel geopend.

Zaterdag 25 november jl. heeft de waarnemend burgemeester van Bunnik, Roland van Schelven, het nieuwe NGV verenigingscentrum (VC) in Bunnik officieel geopend. Het mooie centrum heeft inmiddels de nieuwe naam: Informatie Centrum (IC). De openingshandeling bestond uit het doorknippen van de oude NGV-banner, waardoor de toegang tot de trap naar het nieuwe verenigingscentrum geopend werd. Dit doorknippen werd verricht burgemeester van Schelven en de voorzitter van de huisvestingscommissie Jos Taalman. De een knipte vanaf de linkerkant, de ander vanaf de rechterzijde.

 
 
Doorknippen oude banner (foto C.C.H. Kayser)
Het IC is geopend (foto C.C.H. Kayser)

Op het punt waar de twee scharen klaar waren met hun werk, was de toegangspoort geopend om de genodigden door te laten. Waarna ieder zich naar boven begaf hetzij via de trap, hetzij via de lift, voor de receptie. Boven spraken zowel de burgemeester als de NGV voorzitter enige woorden. De burgemeester vertelde verheugd te zijn een vereniging met een dergelijke mooie collectie in zijn gemeente te mogen begroeten. Hij vertelde dat de locatie voor leden en andere bezoekers uit het land ook wel zeer goed bereikbaar was, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Na een toast op het succes van het nieuwe centrum, werd hij in het IC rondgeleid door de directeur van het centrum mevrouw Wil van der Horst, en was er voor de aanwezigen gelegenheid de rondleiding te volgen en in het centrum rond te kijken. Met een hapje en een drankje werd de receptie in een aangename sfeer voortgezet.

 

vlnr: Burgemeester van Bunnik dhr. Van Schelven, NGV voorzitter Peter de Bruin, voorzitter huisvestingscommissie Jos Taalman, secretaris Familiekunde Vlaanderen dhr. J.P. Hulpiau en zijn echtgenote. (foto C.C.H. Kayser)
(Foto C.C.H. Kayser)