Niet Nederlandse genealogische software

Welk niet Nederlands genealogische programma is in 2018 het beste? Zoals met zoveel dingen, hangt dat van u zelf af, en hoe u van plan bent om uw software  te gebruiken.
 
 Family Tree Maker 2017 is een geweldig veelzijdig programma voor de meeste gebruikers, vooral als u uw stamboom wilt uploaden naar Ancestry.com.

Legacy 9 is ook een geweldig veelzijdig programma en biedt het grootste aantal grafische mogelijkheden waarmee u uw onderzoek kunt presenteren. het is ook zeer veelzijdig en biedt vele mogelijkheden

Family Historian 6 is uitstekend als u gebruiksgemak wilt. met FH6 kun je meteen aan de slag zodat je minder tijd besteden  moet aan het leren van het programma

RootsMagic 7 is de duidelijke (en enige) keuze als u uw onderzoek onderweg wilt doen en geen laptop hebt. Het is ook een van de populairdere keuzes bij professionele genealogen.

Family Tree Heritage 9 geeft meer links naar meer online sites dan welk andere programma dan ook.
    

Als u samen met andere familieleden aan dezelfde boom wilt werken, is Family Tree Maker 2017 de juiste keuze.

    Als u op zoek bent naar een webpagina met uw bevindingen,  dan zijn Legacy 9 en RootsMagic 7 uw beste keuzes.

Als je verbazingwekkend ogende voorouderlijke grafische uitvoer wilt maken,  dan is Legacy 9 de beste keuze.

Voor de meest economische gebruikers: Legacy 9 en RootsMagic 7  hebben beide gratis versies zonder tijdslimiet, maar je mis wel enkele van hun beste functies.