Reactie genealogische industrie op RootsTech Londen

Hoe de genealogische industrie reageert op de uitbreiding van RootsTech naar Londen

Op de negende jaarlijkse RootsTech.gigantische familiegeschiedenisconferentie werd aangekondigd dat FamilySearch International de registratie heeft geopend voor RootsTech London. De eerste internationale versie van RootsTech staat gepland op 24 en 26 oktober op de ExCel in Londen.

“We zijn zo enthousiast om RootsTech naar Londen te brengen “Mensen over de hele wereld ervaren een groeiend verlangen om meer te weten te komen over hun erfgoed, en deze gebeurtenis zal veel mensen de tools, lessen en motivatie bieden om meer over hun familie en zichzelf te ontdekken.”

“Uiteindelijk besloten we dat Londen het beste was,” zei Allen in de video. “Alle wegen leiden naar Londen, het is gemakkelijk toegankelijk voor veel mensen over de hele wereld en het zal mensen uit zelfs het Midden-Oosten, Afrika en heel Europa ertoe kunnen brengen om zich bij ons aan te sluiten. mensen uit Amerika komen ook langs. ” De conferentie lijkt veel op die in Salt Lake City, met een groot aantal informatieve lessen en presentaties door experts, een tentoonstellingshal met de nieuwste familiegeschiedenis-technologieproducten, entertainment en keynote speakers.

Een van de prominente sprekers is Nick Barratt, een auteur en omroep die het meest wordt erkend voor zijn werk met BBC’s “Who Do You Think You Are?” televisie serie.
“RootsTech heeft een sterk merk onder Britse genealogen, in combinatie met zijn aanwezigheid in Salt Lake City als ‘thuis’ van genealogie. “We zullen natuurlijk een stand hebben en experts op het evenement, maar uiteraard zullen we graag pronken met de prachtige Society of Genealogist Library – de grootste en de beste genealogische genootschappenbibliotheek in het Verenigd Koninkrijk. Buiten de Verenigde Staten is het Verenigd Koninkrijk de grootste markt .”Voor hen die de Britse en Ierse genealogie doen, wordt het een geweldige kans.

Ik neem aan dat voor sommige Nederlandse genealogen hier ook kansen liggen. Zie verder: reactie genealogische industrie 

Jw.koten@hccnet.nl