RootsFinder update

“RootsFinder.com is een gratis online stamboom die het onderzoeken van familiegeschiedenis veel eenvoudiger maakt. Het is vooral nuttig voor genealogische nieuwkomers van wege zijn intuïtieve en gebruiksvriendelijke opzet

Enkele van onze recente ontwikkelingen zijn:

    o      Een nieuwe cirkelweergave voor DNA-liefhebbers: de DNA-cirkel toont triangulatiegroepen rond een cirkel, zodat u alle kitnummers kunt zien. Banden verbinden overeenkomende groepen over de cirkel. Het is een geweldige manier om het niveau van endogamie (gemengde huwelijken) in je stamboom te zien.
    o      Nieuwe WebClipper- en ToDo Creator-browseruitbreidingen voor Firefox die de bestaande voor Chrome aanvullen: De WebClipper en ToDo Creator maken het snel en eenvoudig om bewijs aan uw RootsFinder-stamboom toe te voegen en onderzoeksplannen te maken van grote online genealogiesites, waaronder Ancestry.com, FamilySearch, MyHeritage, FindMyPast, Find A Grave en meer.
    0      Nieuwe hint-partnerschappen met Geni, RootsPoint, WeRelate en WikiTree (naast de bestaande hint-partnerschappen met FamilySearch, Findmypast, AmericanAncestors en NewspaperArchive): wanneer hints van deze partners zijn ingeschakeld, ontvangen gebruikers suggesties voor het matchen van inhoud op deze websites. Zoals altijd zijn onbeperkte hints gratis, hoewel sommige partners een abonnement nodig hebben om inhoud op hun site te bekijken.
    0      Tientallen verbeteringen gebaseerd op suggesties van RootsFinder-gebruikers op het forum en op ondersteuning zoals infographics, onderzoekslogboeken en meer. 

    o     Rootsfinder heeft diverse goed DNA-tooils. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om DNA-resultaten in uw data op te nemen en met anderen te delen.

RootsFinder (https://www.rootsfinder.com) combineert traditionele familiegeschiedenis met genetische genealogie, waardoor het gemakkelijk te onderzoeken en gemakkelijk te delen is. U krijgt automatische tips van maximaal acht verschillende websites, waaronder FamilySearch en Findmypast, evenals zoeksuggesties voor sites als Ancestry en My Heritage. Het op bewijs gebaseerde paradigma maakt het gemakkelijk om gegevens aan hele families tegelijk toe te voegen en feiten terug te brengen naar hun bron. DNA-tools bieden hulp bij het analyseren van de gegevens van meerdere testbedrijven. RootsFinder maakt het onderzoek eenvoudig met hints naar records op meerdere websites, waaronder FamilySearch en Findmypast, en een web-clipper-browserextensie die de invoer van gegevens opslaat en de nauwkeurigheid verhoogt door automatisch webgerelateerde records rechtstreeks in uw stamboom te kopiëren.
RootsFinder maakt ook delen van data  gemakkelijk. FamilySearch heeft een optionele FamilySearch-integratie, waardoor het gemakkelijk is om gegevens van en naar FamilySearch uit te wisselen.

 

Dit is een online software

 

reacties naar jw.koten@hccnet.nl