Synium Software brengt een nieuwe update uit van MacFamilytree en van logoist voor Macintosh Mojave

De release van macOS 10.14 Mojave is uit.   MacFamilyTree 8 en Logoist zojuist zijn geüpdatet De updates zijn gratis voor alle MacFamilyTree 8- of Logoist 3-klanten. Voor nieuwe klanten bedragen de prijzen 14,99 USD (Logoist 3,2) en 29,99 USD (MacFamilyTree 8 8,4). Het aanbod loopt af na 30 september.

 

Verder nieuws van MacFamilytree 8 voor de Mac

Voer uw onderzoek uit met behulp van een gratis online genealogiearchief met miljarden records, maak websites of doe uw onderzoek onderweg met MobileFamilyTree voor iPhone, iPad en iPod touch. Met MacFamilyTree 8 kun je ook familieboeken in een flits maken – deel ze als een PDF of druk ze af en geef ze cadeau als cadeau.

 

De interactieve FamilyTree 8

De interactieve FamilyTree 8 is volledig opnieuw ontworpen voor de aangepaste versie van de Mac en biedt beter overzicht en meer comfort. U kunt maximaal acht generaties tegelijk bekijken, inclusief broers en zussen, kiezen uit verschillende gezichtspunten om naar uw stamboom te kijken, optioneel personen bekijken en rechtstreeks downloaden van FamilySearch of informatie toevoegen over de personen die op dat moment worden weergegeven

 

CloudTree – Synchroniseren en delen

 

MacFamilyTree en MobileFamilyTree 8 voor iPhone en iPad worden geleverd met de gloednieuwe CloudTree-functie – het is nu voor het eerst mogelijk om in realtime met een willekeurig aantal MacFamilyTree- en MobileFamilyTree-gebruikers in dezelfde stamboom te werken, zonder extra kosten. Alle wijzigingen in uw boom worden overgedragen en zijn binnen enkele seconden beschikbaar voor alle andere door u uitgenodigde gebruikers. Apple staat bekend om zijn hoogste standaarden voor gegevensbescherming. CloudTree werkt in overeenstemming met deze normen.

+

+

Wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd naar alle deelnemers

 MacFamilyTree 8 is een ​​native Mac-applicatie is, exclusief en perfect afgestemd op Mac. MacFamilyTree 8 is specifiek ontwikkeld voor macOS en maakt gebruik van de geavanceerde en krachtige kerntechnologieën van de nieuwste besturingssystemen van Apple. Dankzij CoreAnimation werkt de interface ongelooflijk soepel en biedt het een overvloed aan animaties en interactieve elementen. CoreData garandeert een maximale verwerkingssnelheid en SceneKit is de technologie achter de opvallende Interactive Tree. MacFamilyTree 8 draait als een 64-bit-toepassing en gebruikt elk verwerkingsvermogen.

Talen en systeemvereisten

MacFamilyTree 8 is beschikbaar in 16 talen. De gebruikersinterface, inclusief alle knoppen, labels en menu-items, past zich automatisch aan aan de taalinstellingen in de systeemvoorkeuren van uw Mac.

Reacties naar : jw.koten@hccnet.nl