Nederlandse Genealogische Vereniging

Betuwe

Het werkingsgebied van onze afdeling: de Betuwe

NGV Afdeling Betuwe

De verslagen van de lezingen van de laatste tijd kunt u nog eens rustig nakijken.
Heel interessant! Bekijk hier de PowerpointPresentaties.

De NGV is een landelijke genealogische vereniging met circa 7.000 leden, en is onderverdeeld in 27 regionale afdelingen. De afdeling Betuwe is een active regionale afdeling met circa 200 leden, en geeft een eigen afdelingsblad uit, Aqua Vitae.

Iedere 2e vrijdag van de maand, van september tot en met mei ben je welkom op onze inloopbijeenkomst, het Stamboomcafé. Van ‘s middags twee tot vier zijn er geroutineerde leden van onze afdeling in het Regionaal Archief Rivierenland aanwezig om u te voorzien van tips voor, hulp bij en antwoorden op vragen over genealogie.

Contact:

secretaris afdeling Betuwe
webmaster afdeling Betuwe
Inschrijven nieuwsbrief afdeling Betuwe? Klik hier!

Volg ons op facebook en twitter. De icoontjes als link vind je hieronder
Schrijf op het prikbord!

Deze functie is alleen beschikbaar voor leden.

Bibliotheek en publicaties

Boeken en CD’s kunnen ter plaatse worden ingezien – nadat een afspraak is gemaakt – of worden geleend tegen een vergoeding. Deze bedraagt voor boeken €1 per week en voor CD’s 2,50 per week. Indien mogelijk worden de boeken/CD’s meegebracht naar een lezing in het Reg.Archief in Tiel. Contact kan worden opgenomen met Peter van Maanen, Gasthuisstraat 12 in Waardenburg, tel. 0418 651 950 of 0651 16 244. Per e-mail bereikbaar via betuweATgenweb.nl waarbij AT wordt vervangen door @.