Afdelingsblad Kwartier van Nijmegen

Leden van het Kwartier van Nijmegen ontvangen ons afdelingsblad vier keer per jaar (in februari, mei, september en december).

Email: Redactie

2013

In het blad staan een overzicht van de bijeenkomsten en evenementen die binnenkort plaatsvinden, mededelingen van het

2017

bestuur en ledenmutaties.  Verder is het gevuld met interviews,interessante verhalen over zoektochten in de genealogie,  voorbeelden en opgaven oud schrift, archiefvondsten,  een kwartierstaat, een portret van lang vervlogen tijden en nog veel meer.

Niet-leden kunnen zich op ons blad abonneren voor 20 euro per jaar. Losse nummers (voor zover voorradig) kunnen worden nabesteld bij de redactie voor 5 euro per stuk (incl. portokosten). De bedragen kunnen worden overgemaakt op giro NL33INGB0005492827 ten name van NGV afd. Kwartier van Nijmegen te Nijmegen. Nadat het bedrag is ontvangen zal het betrokken nummer je worden toegezonden.

 

Ter gelegenheid van de dag van de familiegeschiedenis in 2009 werd een CD samengesteld waarop de eerste 17 edities (1992-2008) van het afdelingsblad van het Kwartier van Nijmegen zijn samengebracht. Je kan deze CD nabestellen bij het bestuur van de afdeling (email).

 

NGV leden kunnen hier  nummers van het afdelingsblad verschenen vanaf 2009 downloaden (je dient ingelogd te zijn).

 

De afbeeldingen oud schrift uit het recente afdelingsblad kan je in een groter formaat bekijken. Het betreft hier de afbeelding uit blad nr. 1 van 2019 :