Voorouderspreekuur in West-Friesland

Ben je geïnteresseerd in  je voorouders en waar ze vandaan komen? Wil je weten waar je “wortels” liggen?  Maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken of is je onderzoek vastgelopen? 
Leden van de NGV afdeling Oostelijk West-Friesland helpen je graag met je onderzoek.
Ook kunnen we je helpen met je genealogisch computerprogramma. Voor het lezen van “oud-schrift” kun je ook goed bij ons terecht.

Op de tweede vrijdag in de maanden januari, maart, mei, september en november , tussen 14.00 uur en 16.00 uur, bent je van harte welkom in het Westfries Archief voor het voorouderspreekuur .

Vrijwilligers helpen je op weg met het onderzoek, geven voorlichting over de aanpak van stamboomonderzoek  en laten enkele programma’s zien om de gegevens in te verwerken. Bovendien kunt je kennis maken met het opzoeken van de gegevens in de studiezaal van het archief. Probeer zoveel mogelijk gegevens over geboortedatum en plaats van ouders en grootouders mee te nemen.

In 2018 wordt het voorouderspreekuur gehouden op 9 november. In 2019 op 11 januari, 8 maart, 10 mei, 13 september en 8 november.
Het voorouderspreekuur is gratis!!

<– Terug naar homepage afdeling