Afdelingsavonden NGV Rijnland

Van september tot en met april worden er zes  afdelingsavonden gehouden. In de maanden december en januari worden, vanwege mogelijke winterse weersomstandigheden, over het algemeen geen bijeenkomsten gepland.

De afdelingsavonden worden gehouden op de 3e dinsdag van de maand.  De bijeenkomsten vinden plaats in de Kapelzaal van de Scheppingskerk aan de Van Poelgeestlaan 2,  2352 TD LeiderdorpLink-locatie

De zaal is open vanaf 19.00 uur. De lezing begint in principe om 20.00 uur.

Voorafgaand aan elke lezing is er een inloopuur.  Dit inloopuur kan worden gebruikt om:  nader in te gaan op vragen of wensen die u heeft ten aanzien van het opzoeken van gegevens; het gebruik van genealogische computerprogramma’s; oud schrift; foto-datering. Ook  kunnen wij u informeren over verschillende manieren van publiceren van uw gegevens. Heeft u specifieke of bijzondere vragen? U kunt deze ook vooraf per e-mail melden bij de secretaris van de afdeling (secretaris-RYN@ngv.nl). Er wordt dan geprobeerd tijdens het inloopuur eventuele informatie van externe deskundigen beschikbaar te hebben.

De lezingen in het voorjaar 2020 vinden plaats te Leiderdorp op de dinsdagen

18 februari       over Genealogie en DNA

17 maart            over Raadsels rond de stamboom van de familie Pietersen

21 april              over Een kijkje achter de schermen van Delpher

Voor de agenda en nadere informatie: klik hier

U bent van harte uitgenodigd om een afdelingsavond bij te wonen, deze zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NGV. De toegang is gratis, in de zaal wordt zoals gebruikelijk niet gerookt en voorafgaande aan de bijeenkomsten is koffie en thee aan het buffet verkrijgbaar, evenals in de pauze.

 

De kerk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bij het gebouw zijn royale parkeermogelijkheden. Ook is er een goede busverbinding vanaf station Leiden CS, binnenstad Leiden en Lammenschans (Leiden) met een halte vlakbij de kerk. Zie voor tijden: 9292.nl

Tot ziens op onze afdelingsavonden!

Terug naar afdelingspagina

Bijgewerkt 10 jan 2020