Vrijwilligers (m/v) als medewerker bij de Dienst ComputerGenealogie

De Dienst ComputerGenealogie is op zoek naar vrijwilligers voor een of meer van de onderstaande activiteiten:

– GensDataPro helpdesk, telefonisch en per E-mail,  voor NGV leden en gasten

– Helpdesk, telefonisch en per E-mail voor NGV leden en gasten, van de meest gebruikte genealogische software zoals Aldfaer, Pro-Gen en Haza-Data.

– Bemensing van de stand van de Dienst ComputerGenealogie tijdens genealogische bijeenkomsten voor informatie over de NGV, haar producten, waaronder natuurlijk GensDataPro, en over computergenealogie

– Het verzorgen van informatie-bijeenkomsten of presentaties over GensDataPro en het gebruik van de computer voor vastleggen van genealogische gegevens.

– Het verzorgen van informatie-bijeenkomsten of presentaties over de meest gebruikte genealogische software zoals Aldfaer, Pro-Gen en Haza-Data.

– Verzorgen van informatie over genealogische software en computergenealogie voor plaatsing op de website en in de nieuwsbrief van de Dienst ComputerGenealogie.

 

Indien u geïnteresseerd bent in één of meerdere activiteiten en u een goede kennis heeft van genoemde programma’s dan vragen wij u contact op te nemen met de secretaris van de Dienst ComputerGenealogie,

 

De Dienst ComputerGenealogie maakt deel uit van de NGV, de grootste genealogische vereniging van Nederland, die volledig draait op vrijwilligers.