Vacature tweede secretaris hoofdbestuur

Tweede secretaris hoofdbestuur (m/v)

De NGV is een landelijke vrijwilligersorganisatie die leden leert hun familiegeschiedenis te onderzoeken onder het motto: in elk huis een stamboom. Zie ontdekjouwverhaal.nl.

Wij, het hoofdbestuur, zoeken een tweede secretaris die samen met de secretaris dit taakveld wil invullen. Als bestuurslid draai je actief mee in het hoofdbestuur. Er is ongeveer 1x per maand een bestuursvergadering en er zijn jaarlijks 2 algemene ledenvergaderingen.

Als tweede secretaris vorm je samen met de secretaris een team. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over verschillende onderwerpen. Een zeer interessante positie waarin je met alle facetten van de vereniging in aanraking komt. 

Klik hier voor het functieprofiel.

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie. De functie is dus onbetaald, maar we bieden wel een onkosten- en reiskostenvergoeding.

De verwachte tijdsinvestering is gemiddeld een halve tot een hele dag per week, met pieken bij speciale projecten en in de aanloop naar bijeenkomsten van de Algemene Vergadering.

Ben jij bestuurder met ervaring en enthousiast, maar twijfel of je geschikt voor de functie bent? Of wil je meer weten? Bel dan gerust even met Jos Taalman, voorzitter, op 06-53429706 (bereikbaar tot 22:00 uur) of stuur hem een e-mail naar voorzitter@ngv.nl.

Stuur jouw motivatie met een kort cv naar info@ngv.nl o.v.v. vacature tweede secretaris.